BAUSCH + LOMB INCORPORATED

Naši web poslužitelji mogu, na primjer, putem kolačića, pasivno prikupljati podatke o vašem računalu i internetskoj vezi, kao što su IP adresa vašeg računala i/ili vaš davatelj internetskih usluga, datum i vrijeme kada ste se spojili na našu web stranicu, ili internetska adresa web stranice s kojih ste došli na naše stranice, o računalnoj tehnologiji koju koristite te o vašim kretanjima i preferencijama na našoj web stranici. Također možemo koristiti ove kolačiće za prikupljanje informacija u vezi s vašim budućim posjetama web stranici (na primjer, pamćenje vašeg korisničkog imena i lozinke) kako bi vas web-mjesto prepoznalo da ste već bili ovdje i za praćenje vaših aktivnosti na ovoj web stranici.

Imate mogućnost konfiguracije internetskog preglednika da vas obavijesti kada primite kolačić i da vam da opciju da prihvatite ili odbijete takav kolačić. Također imate mogućnost blokiranja svih kolačića. Za promjenu postavki preglednika kliknite odjeljak pomoći preglednika i slijedite upute. Ove statistike se ne koriste za vašu osobnu identifikaciju, ali nam pomažu razumjeti kako posjetitelji koriste našu web stranicu. Statistika ne sadrži nikakve osobne podatke i koristi ih samo naš tim tehničke podrške i marketinga za potrebe administracije web stranice. Zadržavamo pravo korištenja drugih tehnologija kao što su oznake, beacons i alati za prikupljanje web prometa (navigacija). Podatke prikupljene putem kolačića i drugih tehnologija za praćenje možemo kombinirati s osobnim podacima, ali u tom slučaju sve takve podatke štitimo kao osobne podatke prema ovim Pravilima privatnosti..

Ova web stranica također koristi Google Analytics, uslugu web analitike koju pruža Google, Inc. ( dalje"Google"). Google Analytics koristi kolačiće kako bi nam pomogao analizirati kako se naše web mjesto koristi, sastavlja izvješća o aktivnostima web stranice i pruža druge usluge povezane s aktivnostima web stranice i korištenjem interneta. Korištenjem naše web stranice pristajete na obradu podataka o vama od strane Googlea na način i za gore navedene svrhe. Da biste pregledali Googleova pravila o privatnosti, posjetite www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html. Možete instalirati dodatak pregledniku Google Analytics kako biste blokirali slanje podataka Googleu u analitičke svrhe. Za pojedinosti pogledajte tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Online Beratung - form

Online Beratung - page