Uvjeti korištenja

Bausch + Lomb upravlja ovim internetskim stranicama u svrhu informiranja, obrazovanja i komunikacije. Ova stranica je samo za stanovnike Republike Hrvatske. Nijedna informacija na ovoj stranici ne smije se tumačiti kao promocija ili zahtjev za bilo koji proizvod ili korištenje bilo kojeg proizvoda na određeni način koji nije dopušten zakonima i propisima zemlje u kojoj se korisnik nalazi.

Vaš pristup i korištenje ove stranice regulirani su sljedećim:

(1) Ova stranica namijenjena je pružanju općih informacija o njezi vida i Bausch + Lomb proizvodima. Ne daje medicinske savjete. Kupci i pacijenti uvijek bi trebali tražiti savjet od oftalmologa ili liječnika o liječenju određenog medicinskog problema ili druge specifične potrebe.

(2) Bausch + Lomb nastoji osigurati da su informacije na ovoj web stranici točne i aktualne, ali ne daje nikakva jamstva, izjave ili izričite izjave u pogledu točnosti, pravovremenosti ili potpunosti ovih informacija. Bausch + Lomb ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu ili ozljede koje mogu proizaći iz vaše upotrebe ili oslanjanja na bilo koju informaciju na ovoj stranici ili vaše nemogućnosti pristupa web stranici. Bausch + Lomb ne preuzima nikakvu odgovornost i neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu ili ozljede koje biste mogli pretrpjeti, štetu na vašem računalu ili drugoj osobnoj imovini, uključujući štetu uzrokovanu virusima koji inficiraju vašu računalnu opremu ili drugu imovinu kao dio vašeg pristupa našem Internetu web stranice ili preuzmite bilo koji materijal, podatke, tekst, slike, video ili audio ili druge stavke s weba.

(3) Neke veze na ovoj web stranici mogu dovesti do stranica koje nisu pod kontrolom Bausch + Lomb. Kada posjetite jednu od ovih stranica, napustit ćete web stranicu Bausch + Lomb, koja neće preuzeti nikakvu odgovornost u vezi s materijalom ili bilo kojom web lokacijom koja nije pod njegovom kontrolom. Bausch + Lomb ne podržava vanjske stranice i Bausch + Lomb ne daje nikakve izjave ili jamstva u pogledu sadržaja na takvim vanjskim stranicama.

(4) Ovi Uvjeti korištenja i vaše korištenje Stranice regulirani su i tumačeni su u skladu sa zakonima države New York. Ako se bilo koja odredba ovih Uvjeta korištenja smatra nezakonitom, nevaljanom ili neprovedivom iz bilo kojeg razloga, smatrat će se poništenom, ali neće utjecati na valjanost i provedivost preostalih odredbi.

(5) Ova web stranica služi kao servis za posjetitelje. Bausch + Lomb zadržava pravo ukloniti, promijeniti ili dopuniti sadržaj ove web stranice u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga bez prethodne obavijesti.

(6) Ako želite informacije o tome kako prikupljamo i koristimo podatke prikupljene i primljene putem ove web stranice, pročitajte naša pravila o privatnosti na mreži.

(7) INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Svi nazivi robnih marki, znakova, slogana, logotipa, usluga i zaštitnih znakova, bilo podebljano, kurzivom ili velikim slovima, sa ili bez simbola zaštitnih znakova, vlasništvo su ili su licencirani za Bausch & Lomb Incorporated ili njegove podružnice. i zaštićeni su od reprodukcije, oponašanja, podjele ili zbrke ili obmanjujuće uporabe prema nacionalnim i međunarodnim zakonima o zaštitnim znakovima i autorskim pravima. Svako neovlašteno korištenje sadržaja ili zaštitnih znakova ili materijala može narušiti autorska prava, zakone o zaštitnim znakovima, poštenu konkurenciju, lažnu promociju, privatnost i druge nacionalne i međunarodne zakone te može narušiti prava koja je postavila Bausch & Lomb Incorporated. Takvo neovlašteno kršenje može rezultirati osobnom odgovornošću, uključujući potencijalni kazneni progon. To se odnosi na cjelokupni sadržaj web stranice, zaštićen zakonom o autorskim pravima i inače kao kolektivni rad.

(a) Reprodukcija slika i drugog materijala zaštićenog autorskim pravima. Kao i kod svake slike, vlasništvo nad kopijom digitalizirane slike ne daje neograničena prava korištenja. Autorsko pravo na sliku općenito je vlasništvo fotografa i samo vlasnik autorskih prava ili njegov zakonski zastupnik može dati dopuštenje za kopiranje, distribuciju ili javno prikazivanje slike.

(b) Protuzakonito je reproducirati fotografije koje je napravio profesionalni fotograf ili drugi materijal zaštićen autorskim pravom bez dopuštenja vlasnika.

(c) Korištenje informacija na ovoj web stranici. Slike i drugi materijali na ovoj stranici vlasništvo su tvrtke Bausch + Lomb ili pojedinačnih fotografa koji su dali dopuštenje za njihovu upotrebu na ovoj stranici.

(d) Korištenje dodatnih slika i informacija. Dodatne slike i informacije mogu se preuzeti, ponovno ispisati i reproducirati za nekomercijalnu privatnu upotrebu. Ostale slike i informacije ne smiju se obrađivati ​​ili mijenjati bez izričitog dopuštenja tvrtke Bausch + Lomb ili fotografa.

Online Beratung - form

Online Beratung - page