Zaštita privatnosti i osobnih podataka

Datum stupanja na snagu: 25. svibnja 2018

Dobrodošli na našu web stranicu..

Ovom web-stranicom upravlja PharmaSwiss Hrvatska d.o.o. Ova Politika privatnosti na web stranici ("Politika privatnosti") opisuje kako prikupljamo, koristimo, prenosimo i otkrivamo informacije koje se tiču ​​vas ("Osobni podaci") i koje možemo dobiti putem ove web stranice. Vaše osobne podatke obrađujemo u skladu sa zakonskim propisima o privatnosti i zaštiti osobnih podataka koji vrijede u Europskom gospodarskom prostoru, Švicarskoj i Češkoj (Zakon br. 101/2000 Coll.)

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Osobne podatke obrađujemo u različite svrhe:

  • Kako bismo vam mogli pružiti uslugu koja vam je potrebna.

Kada naručite proizvode online, prikupljamo vaš identitet, podatke za kontakt, podatke o dostavi, podatke o plaćanju i druge podatke potrebne za dovršetak transakcije. Također možete kreirati račun na našoj web stranici, što olakšava interakciju s nama.

  • Kako bismo zadovoljili naše poslovne potrebe.

Možete posjetiti našu web stranicu bez pružanja mnogo informacija o sebi. Međutim, naši poslužitelji automatski bilježe tehničke podatke posjetitelja kako bi se našoj web stranici moglo pristupiti, u sigurnosne svrhe i za korištenje u analizi rada naše web stranice.

Također koristimo osobne podatke koje prikupljamo za interne svrhe, kao što su poboljšanje i promicanje naših proizvoda, upravljanje korisničkim računima, prepoznavanje potreba naših kupaca i kontaktiranje s njima radi istraživanja i informacija.

Konačno, možemo koristiti vaše osobne podatke u korporativnoj transakciji i za zaštitu naših prava ili imovine, za provođenje naših Uvjeta korištenja i pravnih obavijesti te za uspostavljanje, provedbu i obranu pravnih zahtjeva..

  • Kako bismo ispunili svoje zakonske obveze.

Vaše osobne podatke obrađujemo kako bismo ispunili porezne, računovodstvene i druge zakonske obveze, kao što su poslovne transakcije. Osim toga, obrađujemo vaše osobne podatke kada to zahtijeva zakon ili kada to nalaže sudski nalog ili drugu obvezujuću odluku.

  • Uz vaš pristanak

U određenim okolnostima možemo od vas zatražiti privolu za prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka. To će biti slučaj, na primjer, kada koristite određene kolačiće, za korištenje vaše e-mail adrese ili broja mobilnog telefona u svrhe oglašavanja ili kada naručite određene usluge (npr. slanje redovitog biltena). Također ćete imati priliku povući svoj pristanak.

Osim toga, možete dobrovoljno dati osobne podatke, uključujući svoje ime, podatke za kontakt (telefonski broj, e-mail adresu, adresu), datum rođenja, naziv radnog mjesta, imena članova obitelji i prijatelja i njihove kontakt podatke, hobije, područja interes, profesionalno članstvo, udruge, brend i preferencije proizvoda, izvori poveznica. Ako date podatke o svojim prijateljima i obitelji, suglasni ste da ćete prenijeti ovu politiku privatnosti tim pojedincima i dobiti njihov pristanak za pružanje informacija.

Ako ste mlađi od 16 godina, ne smijete nam dati svoje osobne podatke bez prethodnog pristanka ili dopuštenja vašeg roditelja ili zakonskog skrbnika.

Nećemo koristiti niti dijeliti vaše osobne podatke u svrhe koje nisu povezane sa svrhama ovih Pravila privatnosti bez da vas unaprijed obavijestimo i, ako je potrebno, ponudimo vam da odaberete možemo li vaše osobne podatke koristiti na drugačiji način.

Djeljenje informacija

Vaše osobne podatke možemo podijeliti u gore navedene svrhe sa:

  • ostali subjekti iz grupe društava PharmaSwiss Hrvatska d.o.o.;
  • pružatelji usluga u vezi s radom ove web stranice i naše tvrtke, uključujući hosting web stranice, pružanje tehničkih usluga, obradu i autorizaciju plaćanja te distribuciju promotivnih materijala;
  • tijela javne vlasti, državni regulatori ili druga tijela za provedbu zakona i sudovi, kako se zahtijeva ili dopušta zakonom ili kada se nalaže obvezujućim nalogom; i
  • od strane drugih trećih osoba u vezi s restrukturiranjem društva, njegovom prodajom ili prijenosom imovine, spajanjem ili prodajom PharmaSwiss Hrvatska d.o.o.

Kada dijelimo vaše osobne podatke s subjektima koji se nalaze u zemljama izvan EGP-a i Švicarske koje ne pružaju jednaku razinu zaštite podataka, osigurat ćemo ugovorne zaštitne mjere u skladu s primjenjivim zakonima o privatnosti. Ako trebate više informacija, možete koristiti kontakt podatke u nastavku.

Sigurnost podataka

Poduzimamo odgovarajuće tehničke, fizičke i organizacijske mjere za zaštitu osobnih podataka od slučajnog ili nezakonitog uništenja ili slučajnog gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa. Nažalost, nijedan sigurnosni sustav ne može biti 100% siguran. Iako nastojimo zaštititi vaše osobne podatke, ne možemo osigurati niti jamčiti sigurnost vaših osobnih podataka od nepredviđenog gubitka ili neovlaštenog pristupa.

Vaša prava

Podložno ograničenjima prema primjenjivom zakonu, imate pravo od nas zatražiti pristup, ispravak, brisanje, ograničenje i prekid obrade i prijenosa vaših osobnih podataka te mogućnost da ne budete podvrgnuti individualnoj automatiziranoj odluci. Za slanje ovih zahtjeva možete koristiti kontakt podatke u nastavku.

Integritet podataka

Poduzimamo razumne korake kako bismo osigurali da su osobni podaci koje prikupljamo relevantni za svrhe za koje se trebaju koristiti i da su osobni podaci pouzdani za namjeravanu svrhu te da su točni, potpuni i aktualni. U nekim slučajevima, međutim, moramo se osloniti na pojedinačne korisnike za pružanje i održavanje točnih osobnih podataka. Odgovorni ste osigurati da su vaši podaci aktualni i točni kada nam ih date i da vam naše usluge pružaju alate za održavanje vaših podataka.

Zadržavanje osobnih podataka

Osobne podatke ćemo pohraniti samo onoliko dugo koliko je propisano primjenjivim zakonom ili onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe za koje se obrađuju. Čim nam osobni podaci više ne budu potrebni, izbrisat ćemo ih i u svakom slučaju izbrisati nakon maksimalnog razdoblja čuvanja propisanog primjenjivim zakonodavstvom.

Promjene ove Politike privatnosti

Ako izvršimo bilo kakve materijalne promjene u ovoj Politici privatnosti, objavit ćemo revidiranu vezu na glavnoj stranici koja vas obavještava o "Pregledu politike privatnosti" ili sličnoj obavijesti. Trebali biste redovito provjeravati ovu web stranicu kako biste vidjeli jesu li se ova pravila o privatnosti nedavno promijenila. Također možete saznati jesu li se nedavno promijenile ove politike privatnosti koristeći datum stupanja na snagu naveden na početku ovih pravila o privatnosti.

Veze na druge web stranice

Praksa privatnosti navedena u ovoj Politici privatnosti primjenjuju se samo na ovu web stranicu i ostale navedene aktivnosti. Druge metode mogu se primijeniti na druge web stranice koje hostiraju treće strane. Ako koristite poveznicu na druge web stranice ili na neki drugi način posjetite bilo koje druge web stranice kojima upravljaju treće strane, pročitajte pravila o privatnosti tih web stranica. Nemamo kontrolu nad drugim web stranicama i nismo odgovorni za politike ili metode koje koriste treće strane.

Kontakirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj politici ili našoj praksi privatnosti, kontaktirajte nas na: DPO@bausch.com.

Ako imate bilo kakvih nedoumica ili pritužbi u vezi s načinom na koji koristimo vaše podatke, možete kontaktirati našeg službenika za zaštitu privatnosti na: DPO@bausch.com.

Ako smatrate da vaša pritužba nije na odgovarajući način riješena, možda imate pravo podnijeti pritužbu tijelu za zaštitu podataka u svojoj zemlji.

Online Beratung - form

Online Beratung - page